pexels andrea piacquadio 3765132 840x385 - Derfor skal du bo til leje

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal købe bolig eller bo til leje, er der en god idé at læse med her. Du får nemlig en række årsager til, hvorfor det er en god idé at bo til leje.

Netop nu er der mange danskere, der er i tvivl om, hvordan deres boligsituation ser ud i den nære fremtid. Generelt er der rigtig meget usikkerhed, hvad gælder boligmarkedet, men også en herskende tvivl om, hvor langt ens egen husholdnings økonomi rækker i en tid med inflation.

Mange familier står lige nu med flere bolde i luften og overvejelser om, hvordan de bedst kommer igennem den økonomiske krise i landet.

 

Ingen binding

Et godt argument for, hvorfor du skal bo til leje er, at du ikke er bundet med et større beløb i en bolig, og derfor ikke behøver at tage et lån med de renter, der er lige nu.

 

Støtte

Hvis du bor til leje, er der mulighed for at få boligstøtte. Beløbet du får i boligstøtte afhænger af din indkomst og din husleje. Det er en rigtig god hjælp at få i en tid, hvor økonomien er usikker.

 

Flere muligheder

Når du bor til leje, kan du flytte fra lejligheden inden for den varslingsperiode, der står i din lejekontrakt. Du kan derfor ret nemt fraflytte lejligheden, uden at skulle bekymre dig om et salg.

 

Samtidig er der mange forskellige boliger og områder, hvor du kan leje en bolig. Om det er en lejlighed, et parcelhus eller en landejendom – så er der virkelig mange muligheder.

Du kan også bevæge dig rundt i mange forskellige byer, da der er huse til leje i alle landets byer. Tag bare et kig hos Viborg boligudlejning, og se de mange muligheder, der er i Viborg alene.

pexels olha ruskykh 7256662 840x385 - Forkæl dig selv med tøj fra Co Couture

Trænger din garderobe efterhånden til en lettere opgradering, efter en lang og kold vinter, hvor der mest har været brug for de store tykke striktrøjer? Hvorfor så ikke overveje om det er på tide at fylde det med tøj fra co couture? Tøj fra Co Couture er alt, lige fra smarte bukser, til kjoler, skjorter og t-shirts. 

 

Man siger som bekendt, at ægte skønhed kommer indefra. Det er også rigtigt, men det betyder jo ikke, at det ikke er godt at se godt ud udenpå. 

 

Når du vælger et bestemt stykke tøj, fortæller det ofte en historie om, hvem du er, hvorfor det er en god ide at vælge dit tøj med omhu. 

 

Vælg den helt rigtige kjole 

Står du og skal en tur i byen, måske bare ud at spise på en lækker restaurant, og vil du gerne se lækker ud i en flot kjole. Så kan du overveje en af de mange smukke kjoler fra Co Couture. Det bedste er, at de findes til en pris, der gør at du ikke behøver at vælte hele dit månedlige budget, og det er jo kun ren win win. 

 

Fri fragt på tøj fra Co Couture

Når du shopper dit Co Couture tøj hos Jydepotten, får du ikke kun et sæt tøj i høj kvalitet. Du får også fri fragt, hvis du shopper for mere end 499 kr. Så mangler du en smart bluse, en skjorte, et par bukser eller noget helt tredje, så tjek det store udvalg på jydepotten.dk. 

 

pexels energepiccom 288477 840x385 - Sådan sparer du penge som virksomhed

Nogle af de mest succesfulde iværksættere i samfundet har en historie om, hvordan de levede på en sten, da de startede hele. De drev forretning fra kældre og levede af diæt de færreste diætister ville godkende. Men der er en grund til, at de har fået succes – det kræver nemlig sparsommelighed i starten.

 

Mange iværksættere gør sig den fejl, at de hurtigt bliver forblændede af den første million. De trækker pengene ud af virksomheden, og fyrer dem af på champagne for at vise deres Instagramfølgere, at de klarede sig i den hårde jungle. De får sjældent succes på den lange bane.

 

Dem der virkelig klarer, er de disciplinære, der forstår at behovsudsætte.

 

Leje i stedet for at eje

Står der først et par millioner på kontoen, er det meget nemt at tage dem ud og købe en ny, lækker bil. Man behøver ikke nødvendigvis at undvære bilen, men der er ingen grund til at eje den. Det koster for meget kapital. Kapital, der fuldstændig livsnødvendig i de tidlige år.

 

Overvej i stedet at leje – eller det vil sige lease – firmabilen. Erhvervsleasing af bil, koster en fast månedlig pris, og er derfor også nem at budgettere med.

 

Vent med kontoret

Hvis du kan undgå at betale dyrt for et kontor, bør du gøre det. Der er mange penge at sparre ved at drive virksomhed hjemme fra sofaen. Så kan du altid få det fede københavnerkontor, når økonomien er lidt sundere.

 

Undersøg også om din virksomhed kan tage imod gratis hjælp fra praktikanter. Sådan undgår man at skulle betale dyrt for medarbejdere, der måske endnu ikke har mange opgaver. Mange universitetsstuderende vil gøre meget for at pynte deres CV, og en praktikordning kan derfor komme jer begge til gode, hvis du til gengæld lover en anbefaling.

pexels vazha meladze 2494514 840x385 - Få en god oplevelse med at dampe

Er du damper, så findes der i dag et stort udvalg af forskellige måder, du kan dampe på. En E cigaret findes nemlig i mange forskellige designs og smagsvarianter, og mulighederne er derfor mange.

Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af e-cigaretter, som er med til at gøre oplevelsen ved at dampe meget sjovere og mere udfordrende, end hvis du bare ryger en almindelig cigaret. Du behøver heller ikke at dampe med nikotin i din e-cigaret, for nikotinen kan du bare vælge fra, hvis det er det, du ønsker.

 

Vælg den rigtige e-cigaret

Når du skal vælge en af de mange e-cigaretter, som du kan finde et stort udvalg af hos Elekcig.dk, så er det en god ide først at tænke på, hvad det er, du gerne vil have ud af at dampe. Vil du gerne dampe for hyggens skyld, skal du bruge e-cigaretten i forbindelse med et længeventet rygestop, eller ønsker du bare at skifte cigaretterne ud, med noget der er helt anderledes end de almindelige tobakscigaretter?

Uanset hvad grunden måtte være, så kan de smarte e-cigaretter give dig en meget anderledes oplevelse i stedet for at ryge cigaretter med tobak.

Måske er du allerede en garvet damper, og har derfor godt styr på alt, hvad der har med dampning at gøre. Til dig er der med en e-cigaret også mulighed for at dampe med store dampskyer. For mange dampere, især dem som er vant til at dampe, er store dampskyer et stort must. Går du efter at kunne lave nogle store dampskyer, så har du hos Elekcig mulighed for at justere både Ohm og modstand i din cigaret, så du kan lave nogle store dampskyer.

vera cho eFoFASAuSgo unsplash 840x385 - Prøv de smarte WiFi pærer

Kender du smart lys? Hos smartery kan du finde et væld af WiFi pærer, som kan kobles til din iPhone eller Android, hvorfra du via en app kan styre lyset. Du sparer på elregningen og på tiden, du normalt går frem og tilbage til kontakterne.

Pærer til alle slags stemninger

Har du hørt om smart lys? I så fald har du måske allerede erfaret, at det er en gave til en nemmere hverdag og ikke mindst elregningen. Hos smartery har de et stort udvalg af WiFi pærer, der blot kræver, at du sætter den i en lampe, hvorefter du downloader app’en Smart Life. Dernæst kan du læne dig tilbage og styre belysningen med din iPhone eller Android. Når du klikker ind på smartery.dk bliver du mødt af alverdens WiFi pærer, og der findes forskellige funktioner, størrelser og designs. Vælg eksempelvis en pære, hvor du har mulighed for at ændre på lysets styrke. Skal du have gode venner på besøg til en middag eller have en rolig aften foran fjernsynet, kan du dæmpe lyset og skabe en rigtig hyggestemning. Omvendt kan du også skrue op for styrken, hvis du har brug for ekstra kraftigt lys. Skal børnene have venner på besøg, kan du få pærer, hvor du kan skifte mellem forskellige farver lys. Smart lys giver masser af muligheder.

Klar det hele via app’en

Smart lys giver lige det ekstra til indretningen. En lampe, og ikke mindst lysstyrken og -farven, kan gøre rigtig meget for stemningen. Ikke nok med det, så er det en løsning, du kan spare penge på, for hvis du har glemt at slukke lyset på vej ud ad døren, kan du snildt slukke det via app’en.

evan dvorkin vFHx5UHQ9P8 unsplash 840x385 - Gennemgå din lejebolig inden indflytning

Har du fundet det perfekte hus til leje? Der er masser af ting, du bør overveje, før du lejer et hus. Du fokuserer naturligvis på placeringen, såsom kvarteret og de faciliteter, der er tæt på som dagligvarer, parkeringsmuligheder og offentlig transport. Men det er også vigtigt at sikre, at boligen er præcis, hvad du forventer.

Typisk vil en lejer få vist det hus, de ønsker at leje, før de underskriver lejekontrakten. En del af denne proces indebærer et indflytningssyn, hvor lejeren og en synsmand gennemgår og dokumenterer boligens tilstand på en liste.

Tjek gulve, vægge og tæpper for skader eller pletter

Når du førstegang gennemgår en bolig, vil du typisk først bemærke gulve, vægge og tæpper. Her skal du sikre, at indlysende skader (som store huller i væggene eller synlige pletter på tæpper) bliver registreret. Derudover kan du tage dine egne billeder af skaderne.

Tjek badeværelset

Du tænker måske ikke over at prøve at skylle ud i toilettet eller tænde for vandhanen på badeværelset. Især hvis der ikke er noget visuelt galt med dem (såsom revner i toilettet eller et manglende håndtag på vandhanen). Men det kan være en god idé at tjekke disse ting bare for at sikre, at det fungerer, som det skal.

Kontroller køleskab, komfur og vask i køkkenet

Ligesom med toilettet og håndvasken på badeværelset er det en god idé at tænde for ovnen og kontrollere temperaturen i køleskabet i køkkenet for at sikre, at disse apparater virker. Køleskabet, komfuret, ovnen og vasken i køkkenet er alle ting, hvor udseendet kan bedrage. Bare fordi der ikke er nogen fysisk skade, du kan se, betyder det ikke, at alt er i orden.

max langelott d3 cFMe97Ec unsplash 840x385 - Vælg et professionelt byggefirma til dit byggeprojekt

Hvis du skal i gang med et byggeprojekt derhjemme, har du sikkert først og fremmest overvejet, om det er muligt at gøre det selv. I flere tilfælde er det skam muligt, hvis du har hænderne skruet rigtigt på. Men der er også mange fordele ved at ansætte et professionelt byggefirma til at varetage opgaven for dig.

Du sparer tid

Skal du selv istandsætte garagen, lægge nyt tag eller bygge en skillevæg, skal du sætte tid af til det. Har du en travl hverdag, er det ikke altid lige nemt at sætte en hel weekend eller flere dage i træk af til projektet.

Hyrer du i stedet et byggefirma, kan projektet klares helt uden, at du selv er indblandet i det andet end, når der skal tages beslutninger i forhold til dine ønsker.

Du kan spare penge

Selvom du er en vaskeægte gør-det-selv person, er det ikke sikkert, at du ved alt om netop den opgave, du skal i gang med. Hyrer du derimod et kyndigt byggefirma, er du garanteret, at opgaven bliver løst på absolut bedste vis.

Laver du selv fejl, eller er du usikker på, hvordan opgaven skal løses, kan det ende med at koste dig en del penge. Med et byggefirma undgår du dyre overraskelser.

Sådan finder du et byggefirma

At finde et byggefirma kan synes som et tidskrævende og uoverskueligt projekt. Men det er vigtigt, at du finder et byggefirma, der er specialiseret inden for din opgave. Ring og snak med flere forskellige firmaer for at finde ud af, om de kan påtage sig din opgave. Husk også at indhente et tilbud fra mere end et firma.

h shaw sJPS6pRbMks unsplash 840x385 - Et effektivt redskab imod virus og bakterier

Med et effektivt visir har du de bedste forudsætninger for at beskytte dig og andre omkring dig. Et visir er en stor skærm i transparent plast, der hjælper til med at skærme hele ansigtet for bakterier og virus.

Ansigtsvisir til dig der arbejder tæt sammen med andre mennesker

I dag er det efterhånden ikke et sjældent syn at se folk komme gående med et visir over ansigtet. De fleksible visirer er behagelige at have på, hvilket måske også er grunden til, at de efterhånden dukker op flere og flere steder.

 

Sidder du for eksempel i en stilling, hvor det er nødvendigt at bære maske hele dagen, kan et visir i længden være rarere at have på, fordi det ikke lukker munden inde bag et stykke stof. Hos den danske virksomhed Lomax kan du finde flere forskellige slags visirer. Det vil sige ansigtsskærme, mundvisirer og de briller, som bliver kaldt for visirbriller.

 

Har du brug for at bære et visir, af den ene eller anden grund, og har du på samme tid brug for at have god luft omkring dit ansigt, så kan du vælge en ½ maske. ½ masken fungerer på samme måde som et visir, men sidder i stedet fast omkring hagen. Sådan en skærm kan bruges mange gange og kræver bare, at du rengør den jævnligt.

 

Uanset hvilken en form for maske du vælger, og om det er et visir eller om det er par briller med visir, så kan du være sikker på, at Lomax har et bredt udvalg i høj kvalitet.

pexels jaymantri 212269 840x385 - Med en topmadras fra Bedre Nætter får du bedre nætter

En topmadras fra Bedre Nætter er en klar anbefaling til dig, som søger ny topmadras i topkvalitet. Bedre Nætter skriver selv, at de sælger bedre søvn og hverdagsluksus. Deres udvalg af topmadrasser finder du online på deres hjemmeside bedrenaetter.dk

Prioriter din søvn

Vi kender alle til følelsen af ikke at have sovet godt – man vender og drejer sig hele natten. Det er vigtigt med en god søvn, og dertil er en god seng, og ikke mindst en topmadras, nødvendig. Vi har alle forskellige præferencer og ønsker til vores seng – fx om vi ønsker at ligge i en blød eller lidt hårdere seng, men det er her, at Bedre Nætter er super relevante. Hos Bedre Nætter har de nemlig forstand på søvn og søvnvaner, og de hjælper altid med spørgsmål og vejledning.

En topmadras forbedrer din søvn i form af komfort og støtte – og en topmadras forlænger også din sengs levetid. Topmadrasser kan ligeledes være temperaturregulerende, så søvnen bliver mere afslappet og behagelig.

Hård eller blød topmadras

Der findes grundlæggende to forskellige slags topmadrasser – Latex og Memory foam. Bedre Nætter anbefaler en topmadras af latex, da de er ventilerende, og du har derfor en behagelig temperatur i sengen.

Kan du bedst lide en hård seng – hvor du ligger oven på sengen, frem for at synke ned i den, så er det en topmadras af latex, du skal vælge. Den er nemlig trykaflastende, så den giver støtte alt efter hvor trykket ligges.

Nyder du at synke ned i madrassen, og føle at du ligger trygt og godt, så er en topmadras af memory skum sagen. Madrassen former sig efter din kropsvarme og lader dig synke ned – særligt ved trykpunkter som skuldre, nakke og lænd. Denne topmadras giver en blød støtte natten lang.

jumpstory download20200527 074223 840x385 - Nyd dit akvarie med den rette belysning

Elsker du at sidde og kigge på dine fisk, der svømmer rundt? Der er ikke noget mere afslappende end at følge dine fisk og se, at de har det godt og hygger sig i dit akvarie.

Samtidigt er det sjovt at dekorere akvariet med flotte planter og en god belysning, så det ser lækkert og spændende ud. Men det er naturligvis ikke sjovt at have et flot akvarie, hvis du slet ikke kan sidde og nyde dine fisk.

Vigtigt med en god belysning
Belysning i et akvarie er ikke kun lavet for, at du kan følge med i, at dine fisk svømmer rundt. Der er nemlig flere fordele ved at installere den helt rigtige belysning. Her kan du eksempelvis tage et kig på Twinstar, der tilbyder mange belysningsmuligheder. Herved får du nemmere ved at følge med i, når dine fisk svømmer rundt om aftenen. Desuden giver Twinstar mulighed for, at du kan få masser af LED-lyseffekter og spektrum, som er vigtigt for, at dine fisk har det godt. Belysningen monteres på toppen af akvariet. Twinstar giver ydermere mulighed for at vælge forskellige controllere og belysninger, så du kan indstille lyset afhængig af, hvad der er bedst for dine fisk.

Med Twinstar er du sikret, at dine fisk får et sundt miljø, som de kan svømme rundt i. Twinstar tilbyder nemlig også sterilisatorer, som gør, at vandet forbliver rent, mens det også forebygger algevækst.

Hos Co2shoppen.dk finder du mange belysningsmuligheder fra Twinstar i flere størrelser og længder, så de passer til de fleste typer af akvarier.