Sidebillede Om os - Om os

Hej og velkommen til COII’s nye hjemmeside. Vores team af skribenter, designere og udviklere er lokaliseret i Danmark. Indretningsarkitektur og møbeldesign fra Skandinavien har en rig historie og er velanset på verdensplan.

På coii.dk vil vi fremvise nogle af de mest slående eksempler på dansk møbeldesign. Men vi ønsker også at skabe et online rum med tips, vejledninger, ideer og projekter, der kan bruges af alle i hele verden og på tværs af trends og stilarter.

Vi kom frem til COII-konceptet, som en måde at give hver enkelt af vores læsere mulighed for at skabe en ny verden inde i deres eget hjem. Et hjem, hvor udsmykningen og indretningen er perfekt tilpasset deres behov, ønsker og drømme.

Vores spritnye hjemmeside kommer til at indeholde både sjove og praktiske emner. Fra møbler til ældre til fantastiske genanvendelsesprojekter, fra hvad man skal se efter når man køber møbler til de hvilke planter der gør sig bedst indendørs.

For at hjælpe dig med at finde rundt på coii.dk, har vi opdelt hjemmesiden i tre hovedkategorier: indretning, vejledninger og møbler.

Du er velkommen til at begynde at browse vores indhold nu! Og glem ikke: med COII kan du skabe en ny verden i dit eget hjem!