pexels curtis adams 3288104 840x385 - Sådan får du et lækkert badeværelse

Badeværelset bruges hver eneste dag og af alle mennesker i husstanden. Derfor er det indimellem svært, at få badeværelset til at se ordentligt og ryddeligt ud. Alligevel foretrækker de fleste at have et pænt, organiseret og lækkert badeværelse.

Hvis du oplever, at der efter du har ryddet op på badeværelset, kun går en dag eller to, før det ser bombet ud, er der ting, du kan overveje at ændre i badeværelset.

Læg en plan for dit badeværelse

Først og fremmest skal du sikre dig, at du har en god plan for, hvordan dit badeværelse skal se ud. Du skal have en idé om, hvor meget du gerne vil ændre, hvad der skal ændres, hvad der skal smides ud og eventuelt udskiftes.

Det er en god idé at overveje hvad du kan gøre for, at skabe mere plads i dit badeværelse. Derfor er næste skridt vigtigt.

Ryd ud

Der er helt sikkert en masse skønhedsprodukter og udløbne solcremer, der skal smides i affaldssækken. Sørg for at gå igennem alle skabe med hård hånd, og smid det ud, som du i hvert fald ikke har brugt det sidste års tid.

På den måde, kan du få plads til nye ting i dit badeværelse.

Indret og organiser

Nu er det tid til, at du skal indrette og få plads til alt det, du gerne vil beholde.

Det er en god idé at organisere alle dine produkter i skabene, ved at opbevare dem i kurve til badeværelset. Du kan opsætte nogle hylder, hvis du ikke har plads nok. Det er også en god måde at opbevare på, så det hele ser overskueligt ud, og ikke tager unødvendigt meget plads.

Husk at hænge et flot spejl på dit badeværelse, og gør det hyggeligt med lidt stearinlys og friske blomster.

pexels karolina grabowska 4239013 840x385 - Få et luksuriøst hjem

Er du træt af at leve i et hjem, der ikke føles som luksus? Så er det på tide at gøre noget ved det! Med nogle enkle trin kan du nemt og hurtigt forvandle dit hjem til et luksuriøst sted, der er perfekt til afslapning og hygge. Følg disse simple trin, og snart vil du føle dig som en konge eller dronning i dit eget hjem.

Find de rigtige møbler

Gå ikke forbi dyre designermøbler – de er det hele værd! Du skal have møbler, der er behagelige at sidde i, se på og røre ved. Invester i nogle flotte lænestole, et flot spisebord og nogle velpolstrede senge – og glem ikke de mange pyntepuder!

Belysning og gulv er alt

Undgå kedelige, hvide lamper og gå i stedet efter nogle smukke lamper, der kan skabe en hyggelig atmosfære. Tænd masser af lys, når du er hjemme, så det altid føles varmt og indbydende. Sørg for at få et gulv, der stråler af eksklusivitet. For eksempel marmor fliser.

Gør dit hjem personligt og unikt

Hæng billeder fra dine yndlingskunstnere op på væggene, stil nogle dekorative genstande frem og fyld rummene med dine personlige ting. På den måde føler du dig altid hjemme, og dit hjem bliver et afslappende sted at være, og det vil samtidig afspejle din indre verden og personlighed.

Husk at det er dit hjem

Når du har gjort dit hjem til et luksuriøst sted, skal du huske at nyde det! Lev livet i dit eget hjem, og nyd det luksuriøse miljø. Glem ikke, at det er dit hjem, og at du kan indrette dit hjem, præcis som du vil.

Luksus skal ikke overtage funktionaliteten. Du skal kunne lave mad i dit køkken, slange dig på sofaen og generelt føle, at du kan bruge dit hus.

 

 

pexels rachel claire 5490904 840x385 - Tips til at vælge pyntepuder til sofaen

Hvis du ønsker at give nyt liv til din stue, så behøver du ikke at gå i gang med den helt store opdatering eller renovering. Du kan blot nøjes med at skifte noget så simpelt som pyntepuderne i sofaen.

Der findes et hav af forskellige pyntepuder, som du kan vælge mellem. Derfor kan du være sikker på, at du kan finde puder, som matcher din indretning og personlige stil. Men hvordan vælger du de perfekte pyntepuder til sofaen?

Sådan vælger du pyntepuder

 

  • Tænk over form – Det er værd at tænke over, hvilken form dine puder skal have. Pyntepuder kan fås i flere forskellige former, så du bør vælge den form, du foretrækker.
  • Overvej størrelsen – Pyntepuder kan ikke kun fås i flere former. De kan også købes i mange forskellige størrelser. Derfor bør du overveje, hvor store eller små dine pyntepuder skal være. Det kan også være, at du gerne vil have pyntepuder i flere størrelser.
  • Beslut dig for en farve eller et mønster – Derudover skal du beslutte, hvilken farve eller hvilket mønster dine pyntepuder skal have. Skal puderne være ens, eller skal de mikses og matches på kryds og tværs af forskellige farver og mønstre? Du kan blandt andet tage et kig på lækre og flotte puder med sari pudebetræk.

Når du har tænkt over ovenstående punkter, kan det hjælpe dig med at vælge de perfekte pyntepuder til sofaen. Selvom det er dekorativt med pyntepuder, så er det vigtigt, at du ikke overdriver. Det kan hurtigt blive for meget, hvis du har rigtig mange puder.

 

pexels vecislavas popa 1669799 840x385 - Giv dit hjem et personligt præg

Det er ikke en nem eller hurtig proces at indrette et hjem. Enten er der ikke nok plads, eller også er det svært at opnå det helt rigtige udtryk. Desuden er det ikke altid nemt at finde den perfekte balance, der hjælper med at skabe harmoni og ro i hjemmet. Men heldigvis er der flere ting, du kan gøre for at gøre dit hjem til et hyggeligt sted at være.

Sørg for at give hjemmet personlighed

I et hjem skal der gives plads til personlighed og hygge. Det vil sige, at indretningen i dit hjem ikke altid behøver at indeholde alt, hvad der er moderne. Rent faktisk er det endnu bedre, hvis du fokuserer på både stil, personlighed og hygge ved indretningen.

Mangler du inspiration, er det en god idé at kigge i magasiner eller tage på besøg i et bolighus. Det er ikke alle, der har valgt at indrette sig personligt, men det er kun en fordel. For et hjem bliver udelukkende hyggeligere af denne grund.

Derfor bør du tænke over, hvilke farver du foretrækker. Mal væggene i disse farver eller få dem ind i dit hjem på andre måder. Hæng også gerne kunst op på væggen samt personlige billeder, som du kan lide. 

Derudover kan du fremhæve forskellige personlige genstande og minder, som du elsker. Det kan eksempelvis være, at du har været på en rejse, som du ofte tænker på. Eller måske har du en genstand, som bare er med til at fremhæve din personlighed. Det kan blandt andet være Unika glaskunst. Alle disse ting er med til at vise, hvem der bor der.

 

pexels pixabay 279648 840x385 - Indret dit hjem med møbler fra Hay

En HAY stol er uden tvivl det perfekte møbel, hvis du gerne vil indrette dit hjem på en både tjekket og cool måde. Stolene findes i mange forskellige designs og farver, som er i stand til at bidrage med noget helt specielt i indretningen. Det samme gælder alle de andre møbler, som det danske brand gang på gang sprøjter ud på det danske møbelmarked. 

 

Spisestuen er ofte et af hjemmets vigtigste rum. Det er her langt de fleste nyder et måltid sammen, men det er også her hvor det er vigtigt at det er hyggeligt og rart at være. Drømmer du om at skabe en perfekt stemning i husets store spisestue, så kan du med fordel se dig lidt omkring, efter de mange forskellige smarte stole fra det danske brand Hay. 

 

Stort fokus på høj komfort

En Hay stol er uden tvivl en stol, der er designet med en høj komfort. Det er vigtigt at huske på, for spisestuen er ofte det sted i huset, hvor vi sidder i lang tid af gangen. Men udover det, er det også vigtigt at huske på den stil du gerne vil have i spisestuen. Det kan for eksempel være en bestemt farve, men det kan også være selve stilen, og om den skal være romantisk, moderne eller mere minimalistisk. 

 

Det er der heldigvis råd for, for det gode ved Hay er, at mærket er i stand til at designe et stort udvalg af stole, som alle er designet i mange forskellige stilarter. Uanset hvilke ønsker du har, når det kommer til hvordan indretningen i din spisestue skal være, så kan du med garanti finde de perfekte stole, hvis du kigger de mange forskellige stole igennem fra det kendte danske brand. 

 

pexels henry co 3137890 840x385 - Giv dit hjem personlighed med disse gode råd

Dit hjem er din egen trygge base, hvor du kan slappe af og komme helt ned i gear. Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas til alle tider. Det kan du blandt andet komme til ved at gøre dit hjem mere personligt. 

Det vil sige, at du viser, hvem du er. Men hvordan gør du så det? Det kan du rent faktisk gøre på flere forskellige måder. Det bedste af det hele er, at det slet ikke behøver at tage lang tid eller koste mange penge, hvis du gerne vil tilføje noget mere personlighed til dit hjem.

 

Sådan gør du dit hjem mere personligt

  • Fremhæv dine personlige interesser – Har du en specifik hobby, eller interesserer du dig for noget helt bestemt? Er dette tilfældet, kan du hænge en eller flere plakater op, der afspejler dette. Det kan eksempelvis være fotoplakater af naturen, hvis du elsker naturen, sportsplakater eller noget helt tredje.
  • Vis din familie og venner frem – Ikke nok med at du kan hænge plakater op på væggen, kan du også dekorere dit hjem med billeder af familie og venner. Det viser rigtig meget om dig, og du kan ydermere få glæde af at kigge på dem, du holder allermest af hele tiden.
  • Fremvis dine mest personlige genstande – Har du en genstand, der er knyttet til et særligt minde? Eller er der en souvenir fra en ferie, der betyder noget specielt for dig? At fremvise dine mest elskede genstande er en rigtig god idé, hvis du ønsker at gøre dit hjem mere personligt.

 

pexels madison inouye 1527004 840x385 - 3 gode grunde til at vælge et gulvtæppe i filt

Gulvtæpper har en helt særlig evne, til at bidrage med en helt speciel hygge, og er du en af de mange, der gerne vil dekorere din bolig med et flot tæppe, måske endda et filt gulvtæppe, så skal du læse med lige her. Her får du nemlig 3 gode grunde til, hvorfor det er en god ide at indrette stuen eller spisestuen, med et farverigt gulvtæppe i filt. 

 

Beskytter gulvet mod ridser 

Det smarte ved at bruge et tæppe i stuen eller et hvilket som helst andet sted i huset er, at det beskytter gulvet mod grimme ridser og mærker, når stolene rundt om bordet skraber frem og tilbage. 

 

Absorberer støj

Et gulvtæppe er også godt til at absorbere støjen af fodtrin, for eksempel i forbindelse med besøg af gæster. Det er uden tvivl godt i store rum, eller hvis du bor i en lejlighed og gerne vil tage hensyn til dine underboer. 

 

Skaber varme og hygge

Bor du meget stilrent med få elementer i stuen, så er et gulvtæppe i farvet filt det perfekte element, til at skabe hygge omkring bordet i stuen eller spisestuen. 

 

Vælger du et gulvtæppe i filt hos zigzign.dk, får du et helt unikt tæppe. Hvert eneste tæppe er lavet i hånden, så du kan få et tæppe, der med garanti ikke er andre der har. De findes i mange forskellige mønstre og farver, og flere forskellige størrelser, og kommer sågar i den allerbedste kvalitet. 

 

clint patterson itH VP0MAnA unsplash 840x385 - Har du brug for en ny brændeovn?

Inden vi får set os om, kommer den kolde vinter, og det er tid til at hygge indendørs i varmen, og hvad er mere hyggeligt end at sidde foran de knitrende flammer fra en tændt

brændeovn? Overvejer du selv at investere i en brændeovn, så klik ind på tgkshop.dk, for at se nærmere på deres store udvalg af brændeovne i høj kvalitet.

 

Overvejelser inden du køber

En brændeovn er ikke bare lige noget man går ud og køber, for en brændeovn kræver en del overvejelser for at blive en succes derhjemme. For det første er det altid en god idé, at finde frem til hvilket behov det er brændeovnen skal kunne dække. En anden ting er at finde ud af hvor brændeovnen skal stå, men også hvor stor den skal være.

 

Sørg for at have det rigtige brænde

Når du skal tænde op i den nye brændeovn, er det vigtigt at du har styr på det træ der skal i ovnen. For det første er det vigtigt at træet er helt tørt, tørt træ er nemlig ensbetydende med at du får mest varmeafgivelse, men det er også langt nemmere at få ild i, end hvis træet var vådt og fugtigt.

 

Er en brændeovn fra Trægården Kås noget for dig, så klik ind på tgkshop.dk. Her finder du et stort udvalg af brændeovne i høj kvalitet, det gælder både brændeovne som er beregnet til at stå på gulvet, men også brændeovne der kan hænge på væggen i stuen

pexels jean van der meulen 1454804 840x385 - Mangler du en ny brusedør på badeværelset?

Det er ikke nemt at undvære en brusedør på badeværelset, for udover at være særdeles praktisk og forhindre vandet i at brede sig ud over det hele, så er brusedøren også et ganske dekorativt element i badet.

Hos Glasse.dk kan du helt efter dit eget ønske, nemt og bekvemt bestille en flot brusedør efter mål. Alle brusedøre fremstilles i glas, hvilket er med til at give dit badeværelse et klassisk udtryk, samtidig med at rummet vil synes større end det i virkeligheden er fordi døren er mere eller mindre gennemsigtig.

Vælg en brusedør med forskellige funktioner

Hos Glasse.dk er en brusedør ikke bare en brusedør. Her bliver hver enkelt brusedør lavet direkte efter dine ønsker og behov, det gælder uanset bredde og højde. Det samme gælder materialet brusedøren laves i, og her er det for eksempel muligt at vælge en dør med nanobelægning, en i klar glas, frosted glas eller råglas. Mulighederne er mange hvorfor du også har mulighed for at vælge en dør med selvlukkende beslag, hvilket er praktisk hvis du har et lille badeværelse derhjemme.

Så står du og mangler en ny brusedør til badeværelset, og skal det helst være en dør der er lidt anderledes end mange andre. Så er der ingen grund til at vente med at besøge Glasse.dk. Her er glas, uanset forarbejdning, en stor passion, og skulle du have spørgsmål angående en ny brusedør til dit badeværelse, er du altid velkommen til at kontakte Glasse.dk enten pr telefon eller på mail [email protected].

toa heftiba FV3GConVSss unsplash 840x385 - Har du brug for hjælp til indretning af butik?

”Et ord er et ord” – sådan lyder mottoet hos Inventa, der designer og producerer inventar til detailhandlen og øvrigt erhvervsliv. Ønsker du indretning af butik, kontor, hotel eller andet, er det med at kontakte Inventa.

Holder, hvad de lover

Kender du Inventa? Hvis ikke, er det med at læse videre her. Er du en del af et kontor, en butik, et hotel eller andre virksomheder, hvor rummene trænger til en kærlig hånd, og hvor ny indretning vil pynte gevaldigt, så er det Inventa, du skal have fat i. Deres motto er ”et ord er et ord”, og det vil sige, at de holder, hvad de lover. Forud for den endelige påbegyndelse af indretningen af lokalerne, har du nemlig en tæt dialog med butiks- og indretningskonsulenter eller eksterne designere, så alle er sikre på, at det er de helt rigtige løsninger, der bliver udført. Dialogen undervejs sikrer, at de bedste og rigtige beslutninger bliver taget ud fra de bedste og klogeste grundlag.

Tæt dialog undervejs

Når du undervejs er i tæt dialog med fagfolkene fra Inventa, betyder det, at du trygt kan stole på, at tingene bliver som aftalt. Inden påbegyndelsen af indretningen i det virkelige rum, bliver du præsenteret for design og indretningsforslag i 3D i så høj en detaljegrad, som overhovedet muligt, så du kan forestille dig det endelige resultat. Lyder det som en løsning, du og din virksomhed har brug for? Inventa gør det nemt for dig, og de har masser af erfaring, nemlig mere end 70 år i branchen, så du kan regne med, at der bliver leveret et solidt håndværk og stærke designs, der matcher dine og virksomhedens behov.