pexels pixabay 434163 840x385 - Højtryksrenseren er et effektivt redskab

Med en højtryksrenser har du mulighed for at løse mange opgaver på en nem og effektiv måde. En højtryksrenser er en maskine, der leverer vand under højt tryk, hvilket maskinens navn også så fint antyder. Du kan bruge en højtryksrenser til mange forskellige projekter, uanset om de er store eller små.

Højtryksrenser til små eller store opgaver

Du kan finde højtryksrensere i alle mulige størrelser og prisklasser. Har du behov for en højtryksrenser hjemme i privaten til små opgaver, såsom at rense dine fliser, give havemøblerne en omgang eller andre projekter i din have, har du blot brug for en mindre model.

Har du derimod brug for, at din højtryksrenser skal kunne klare mere krævende opgaver, bør du vende blikket mod de mere professionelle af slagsen.

Få styr på krævende opgaver med en professionel højtryksrenser

Har du eksempelvis et landbrug eller et værksted, bør du investere i en større og mere professionel maskine til at klare de daglige opgaver. Krævende opgaver kan løses effektivt, når du har en kraftig højtryksrenser. Denne type af højtryksrensere er typisk forsynet med en benzinmotor og mange hestekræfter. Det gør nemlig, at højtryksrenseren kan lave et højt tryk.

Du skal dog være opmærksom på, at disse kraftige højtryksrensere har brug for så stor en mængde vand, at et almindeligt vandværk ofte ikke kan levere varen. Det er derfor nødvendigt, at højtryksrenseren er selvsugende og har sin egen tank, så der er vandkapacitet nok.

Køb højtryksrenser med benzinmotor et sted hvor du kan få råd og vejledning til at finde den mest optimale model for dig.

reed pearson KjvxmN4vQ k unsplash 840x385 - Professionelle klistermærker til erhverv

Et klistermærke, en sticker og små etiketter kan bruges til mange forskellige ting. Men de kan i høj grad også være med til at fortælle historien og udbrede kendskabet til din virksomhed. Hos Nemprint kan du finde mange forskellige klistermærker. Skal du bruge et reklameskilt på firmabilen, på en butiksfacade, på gulvet eller måske bare små klistermærker med logo på? Alt dette hjælper Nemprint dig gerne med. Her kan du få printet klistermærker på papir af høj kvalitet, som er din garanti for at dine klistermærke har en høj slidstyrke og en god holdbarhed.

Klistermærker i høj kvalitet

Når du bestiller dine klistermærker hos os, så modtager du klistermærker i høj kvalitet. Alle klistermærker er lavet med et beskyttende laminat, det er vandfast og har en særdeles god holdbarhed. Vi tilbyder også et gratis filtjek, og tjekker derfor, at din fil har den ønskede høje opløsning, inden vi sætter opgaven i gang. Vi printer også i mange forskellige formater, dobbeltsidet med print på begge sider og meget mere.

Tag en inspirationstur i vores store udvalg

Mangler du inspiration, råd og vejledning til dine nye klistermærker? Så er du altid velkommen til at komme forbi NemPrints butik i Højbjerg. Her kan du få professionel vejledning, samt gode råd til hvilke klistermærker der er den bedste reklame for netop din butik.

Udover dette har du også mulighed for at gå på opdagelse i vores store sortiment, som du finder på Nemprint.dk. Her kan du også bestille dine klistermærker, uanset størrelse og mængde, så leverer vi flotte klistermærker rundt i hele Danmark. Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

bath 2192 1280 840x385 - Sådan vælger du et brusesystem til dit badeværelse

Ethvert badeværelse har brug for et brusesystem. Og da det er noget, du vil bruge næsten hver dag, skal valget ikke foretages i hast. I stedet er det en god idé grundigt at overveje hvilket brusesystem, du ønsker i dit badeværelse. Men hvordan finder du den rigtige løsning? Her er der en række ting, du bør tænke på.

Hvordan skal dit brusesystem se ud?

Da du i dag finder brusesystemer i flere forskellige materialer, skal du finde ud af, hvad der passer ind i dit badeværelse. Der er noget for enhver smag, så du kan vælge netop det materiale, der komplementerer resten af interiøret i rummet. Du kan eksempelvis vælge mellem krom, messing og sort, hvor krom klar er det mest populære valg.

Hvad skal dit brusesystem kunne?

For at du ender med den helt rigtige løsning, bør du samtidigt overveje, hvad dit brusesystem skal have af funktioner. Naturligvis er det vigtigste, at du kan tage et dejligt bad, men rent faktisk finder du brusesystemer, der kan en del forskellige ting. Du finder eksempelvis brusesystemer med en vandsparefunktion, antiskoldning eller rainshower. Alle disse ekstra funktioner kan give dig en endnu bedre oplevelse, når du er i bad.

Hvad er dit budget?

Til sidst skal du naturligvis altid lave et budget og se, hvor meget du ønsker at bruge på et nyt brusesystem. De kommer i flere prisklasser, så det hjælper dig med at indskrænke din søgning, når først du har lavet et budget. Husk at være realistisk og undersøg, hvad priserne normalt ligger på.

mandy choi  8OVj9DQ3 w unsplash 1 840x385 - Få trådløst lys i din bolig

Phillips Hue er trådløs belysning til alle rum i din bolig. Du kan få lige det lys, du har brug for i forhold til, hvad belysningen skal gøre for dig. Derfor er Phillips Hue et intelligent valg, hvis du ønsker det optimale lys i din hverdag.

Hvad er Phillips Hue?

Du får et stort udvalg af forskellige produkter, når du bevæger dig ind i Phillips Hue-verdenen. Navnet dækker nemlig over et stort sortiment af intelligente lyspærer, lamper, armaturer, bevægelsessensorer m.m.
Kort sagt så består det smarte system af en ”Bridge”, Phillips Hue-pærer og en app på din smartphone eller tablet. Med disse tre ting kan du komme til at udforske lysets farver og verden.

Det er nemt at komme i gang

Det er nemt for dig at komme i gang med at få den helt rette stemning og atmosfære ved hjælp fra Phillips Hue. Du kan nemlig købe et startsæt, hvor der er de ting, du skal bruge for at komme i gang. Det eneste, du ellers skal sørge for, er at hente appen, hvorefter du er klar til at få trådløst lys i din bolig eller på dine udendørsarealer.

Sådan kan du få glæde af den intelligente belysning

Der er masser af muligheder, når du begynder at sætte dig ind i, hvad dette intelligente system kan gøre for dig.

  • Få automatiseret belysning overalt ude og inde
  • Lad lyset vække dig stille og roligt, når uret ringer
  • Signalerer at du er hjemme, selvom du er ude
  • Sluk alt lys på én gang
dec2 2 840x385 - Vælg det rette termometer til formålet

At måle en temperatur kan være fordelagtigt i mange forskellige situationer. Derfor er det vigtigt, at du altid har det helt rette termometer i hjemmet. I dag kan du finde et væld af forskellige termometre til hver deres formål.

Det vigtigste, du skal være opmærksom på, ved køb af et termometer er, om du har købt den rigtige model til det, du skal bruge det til. Herefter er det en fordel at tjekke, at det valgte termometer er af god kvalitet. På den måde kan du være sikker på, at termometret foretager den korrekte måling.

Desuden holder et kvalitetstermometer også i længere tid, så du ikke hele tiden skal ud og købe et nyt. Et termometer af en høj kvalitet er vigtigt, uanset om du skal måle temperaturen på det ene eller det andet.

Masser af forskellige termometre på markedet
Der er mulighed for at finde et hav af forskellige termometre på markedet, der kan bruges til lige netop dit formål. Du finder alt lige fra dataloggere til termometre, der måler kropstemperatur og termometre, der måler overfladetemperaturer samt meget mere. Sørg for at lave grundig research, så du vælger den helt rette model.

Når du skal vælge et termometer, skal du derfor være sikker på, at du vælger det rigtige, da der findes termometre, som kan måle temperaturen på et væld af forskellige ting. Er du på udkig efter et nyt termometer til temperaturmåling af vin, fødevarer eller kropstemperatur, finder du et stort udvalg af forskellige termometre her.

nov3 840x385 - Få hverdagen til at glide med microfiberklude

Når du skal indrette et kontor eller en virksomhed, er der mange ting, der skal være styr på, så man uforstyrret kan passe arbejdet fra dag til dag. Én af de ting, der skal være på plads, er rengøring, da et godt indeklima og god hygiejne er centrale elementer i den gode hverdag. Med microfiberklude får du et produkt, der næsten universelt kan bruges til alle rengøringsopgaver, så hverdagen bare kan køre.

Få et overblik over mulighederne

En fordel ved microfiberklude er, at al snavs og støv fanges af microfibrene i kludene, så det ikke spredes ud i lokalet. Derudover er det billigt og ansvarligt, da man ikke behøver at smide en masse papir eller andet engangsmateriale ud, når man har gjort rent. En klud kan nemlig bruges i længere tid af gangen og mange gange.

Der findes mikrofiberklude i mange forskellige udgaver, så du kan med sikkerhed finde nogle, der passer til opgaverne på din arbejdsplads. Hvad end du ønsker at rengøre spejle, andet glas eller overflader, der ikke må ridses, er denne type af klude den ideelle løsning. Hvis du bare ønsker et værktøj til at fjerne støv fra hylder og skriveborde, kan disse klude også hjælpe dér, da de også er velegnede til at holde på støv.

Giv rengøringspersonalet eller medarbejderne på arbejdspladsen de bedste forudsætninger for at holde overflader rene med microfiberklude. De findes som bekendt i forskellige størrelser og farver, så du kan komme på forkant med hygiejnen i din virksomhed. Med forskellige farver kan du nemlig sikre, at den samme klud ikke bruges på badeværelset og i køkkenet, så bakterier bliver der, hvor de skal.

nov1 1 840x385 - Søger din virksomhed hjælp til nybyggeri i Århus?

Når man skal i gang med et byggeprojekt, kræver det mange større overvejelser og mange ting, der skal tages stilling til. For mange kan det blive nødvendigt at hente hjælp og ekspertise ude fra hos en ekstern totalentreprenør. Dette kan være en samarbejdspartner, som man tidligere har brugt i forbindelse med større projekter eller en ny samarbejdspartner, som kan være behjælpelig med det pågældende byggeprojekt.

Ekspertise i nybyggeri

Står du og din virksomhed og skal i gang med et større byggeprojekt i Århus? Og mangler I en totalentreprenør til projektet? Hos entreprenørfirmaet KG Hansen, som har hovedsæde i Grindsted og en entreprise afdeling i Århus, finder man en B2B samarbejdspartner, som har mange års erfaring med nybyggeri i Århus. Uanset om man skal i gang med et byggeri i et boligkvarter eller i gang med andre store virksomhedsprojekter såsom nyt domicil eller lignende. Så er man altid sikret en flok eksperter og håndværkere med mange års erfaring inden for nybyggeri.

Ønsker man at have projektledelse og håndværkere samlet et sted, så er det en fordel at indgå et samarbejde med en totalentreprenør, som har det hele samlet i et og samme hus. Dette sikrer den kortest mulige afstand mellem planlægning og udførelse af byggeriet. Man undgår længere ventetider, da entreprenørfirmaet står for at kommunikere ud til håndværkere gennem hele byggeprojektet. Samtidig bliver det mere sandsynligt, at byggeriet bliver udført til tiden og i den rigtige kvalitet.

Med den helt rigtige entreprenør og byggeherre til et byggeprojekt, er man sikret godt og professionelt håndværk og god kommunikation fra start til slut.

 

okt6 840x385 - Giv dit badeværelse et løft

Her på siden skriver vi om, hvordan du kan indrette dit hjem bedst muligt, og vi giver dig gode råd, når du leder efter noget nyt, der kan gøre din indretning bedre. Vi skriver om forskellige ting, du kan gøre i de forskellige rum, du har derhjemme, men denne gang handler det specifikt om badeværelset. Mange af os bruger nemlig en del tid på badeværelset, og derfor skal det være funktionelt og rart at være på.

Gør badet nemmere og bedre

Du har med stor sandsynlighed en brusestang på dit badeværelse, men der er mange forskellige slags – her vil vi fortælle dig lidt om, hvorfor det kan gøre din oplevelse meget bedre på badeværelset, hvis du får en funktionel brusestang i god kvalitet.

Den mest basale version er selvfølgelig den, hvor bruseren bare sættes på og ikke kan justeres i højden, men hvis I er flere om badet, kan det godt blive irriterende. Det kan derfor være en fordel at finde en model med et glide- og ledstykke. Med tiden kan glidestykket dog godt blive løst, sådan at bruseren ikke bliver det samme sted hele tiden, og derfor er det bedste at købe en brusestang i ordentlig kvalitet, hvis man alligevel står og skal finde én.

De kan fås med mange forskellige funktioner og i mange forskellige størrelser, design og prisklasser. Hvis du vil have mere information om dine muligheder, eller hvis du blot vil have noget inspiration til den næste tilføjelse på badeværelset, kan du læse med her og finde din nye brusestang.

oese 0869 820x385 - Kom på et helt års rejse ind i musikken

Har du en drøm om at udvikle dig rent musikalsk, og er du klar til at sætte et år af til det? Så kan du tage på musik efterskole på Øse Efterskole.

Du kan både få lov til at boltre dig i et lydstudie, lokaler til elektronisk musik og 3 øvelokaler, hvis du vælger Øse Musikefterskole i et år. Uanset om du er nybegynder og ikke spiller noget instrument, eller om du er øvet musiker, så kan du lære meget mere og blive en del af et helt særligt, musikalsk fællesskab og en hverdag fyldt med musik.

På musiklinjen kommer du til at eksperimentere med mange forskellige stilarter inden for rytmisk musik, og så kommer du til at synge og spille sammen med en masse andre elever, der også brænder for musik. Du kommer også til at prøve at optræde for resten af skolen flere gange i løbet af året, blandt andet på skolens udendørs scene og til forskellige fester på skolen. Derudover har Øse Efterskole også deres helt egen ØF-festival. Det er en musikfestival, som du skal være med til at arrangere. Her skal du booke bands, skrive pressemeddelelser, designe plakater, være roadie og meget mere.

Der er ingen grund til at være nervøs, for du vil blive hjulpet godt på vej af vores dygtige musikundervisere. De vil hjælpe dig med at flytte dig både musikalsk og personligt, uanset hvad dit udgangspunkt er. Du har desuden mulighed for at modtage instrumental undervisning i sang, kor, guitar, bas, trommer og klaver.

aug2 840x385 - Skal børnene dele værelse?

Hvis du bor i et mindre hus, kan det være nødvendigt, at børnene må dele værelse. Og det er der i og for sig ikke noget problem i. Faktisk kan børnene lære meget af at bo sammen med en søskende. Derfor er der ingen grund til, at du som forælder går rundt med dårlig samvittighed. Dog er der nogle ulemper, som du må være opmærksom på.

Skaber tryghed og nærvær

Når dit barn sover sammen med en søskende, er en af de største fordele den tryghed, det giver. Når dine børn er unge, vil de garanteret ofte sove hos hinanden alligevel. Og derfor giver det mening, hvis du laver et deleværelse. Husk, at det kan være en god ide at købe vådliggerlagner. Så er du fri for at skulle vaske lagner og gøre madrasser rene hele tiden i tilfælde af uheld.

Når dine børn deler værelse, vil de blandt andet lære, hvad det vil sige at indgå kompromisser. Og det er en vigtig egenskab at have, når de bliver ældre. De lærer desuden at dele legetøj og vil i fremtiden ikke have tendens til: ”mig, mig, mig”.

Her skal du være opmærksom

Dog kan det at dele værelse også skabe udfordringer. Først og fremmest skal du vide, at dine børn kan have sværere ved at blive separeret senere. Både fra hinanden og fra dig. De er vokset op med hele tiden at være tæt på et andet menneske, og derfor kan det være voldsomt pludselig at stå selv. Desuden er der risiko for, at de vækker hinanden i utide. Og det er ikke godt for deres søvnkvalitet.