oese 0869 820x385 - Kom på et helt års rejse ind i musikken

Har du en drøm om at udvikle dig rent musikalsk, og er du klar til at sætte et år af til det? Så kan du tage på musik efterskole på Øse Efterskole.

Du kan både få lov til at boltre dig i et lydstudie, lokaler til elektronisk musik og 3 øvelokaler, hvis du vælger Øse Musikefterskole i et år. Uanset om du er nybegynder og ikke spiller noget instrument, eller om du er øvet musiker, så kan du lære meget mere og blive en del af et helt særligt, musikalsk fællesskab og en hverdag fyldt med musik.

På musiklinjen kommer du til at eksperimentere med mange forskellige stilarter inden for rytmisk musik, og så kommer du til at synge og spille sammen med en masse andre elever, der også brænder for musik. Du kommer også til at prøve at optræde for resten af skolen flere gange i løbet af året, blandt andet på skolens udendørs scene og til forskellige fester på skolen. Derudover har Øse Efterskole også deres helt egen ØF-festival. Det er en musikfestival, som du skal være med til at arrangere. Her skal du booke bands, skrive pressemeddelelser, designe plakater, være roadie og meget mere.

Der er ingen grund til at være nervøs, for du vil blive hjulpet godt på vej af vores dygtige musikundervisere. De vil hjælpe dig med at flytte dig både musikalsk og personligt, uanset hvad dit udgangspunkt er. Du har desuden mulighed for at modtage instrumental undervisning i sang, kor, guitar, bas, trommer og klaver.

aug2 840x385 - Skal børnene dele værelse?

Hvis du bor i et mindre hus, kan det være nødvendigt, at børnene må dele værelse. Og det er der i og for sig ikke noget problem i. Faktisk kan børnene lære meget af at bo sammen med en søskende. Derfor er der ingen grund til, at du som forælder går rundt med dårlig samvittighed. Dog er der nogle ulemper, som du må være opmærksom på.

Skaber tryghed og nærvær

Når dit barn sover sammen med en søskende, er en af de største fordele den tryghed, det giver. Når dine børn er unge, vil de garanteret ofte sove hos hinanden alligevel. Og derfor giver det mening, hvis du laver et deleværelse. Husk, at det kan være en god ide at købe vådliggerlagner. Så er du fri for at skulle vaske lagner og gøre madrasser rene hele tiden i tilfælde af uheld.

Når dine børn deler værelse, vil de blandt andet lære, hvad det vil sige at indgå kompromisser. Og det er en vigtig egenskab at have, når de bliver ældre. De lærer desuden at dele legetøj og vil i fremtiden ikke have tendens til: ”mig, mig, mig”.

Her skal du være opmærksom

Dog kan det at dele værelse også skabe udfordringer. Først og fremmest skal du vide, at dine børn kan have sværere ved at blive separeret senere. Både fra hinanden og fra dig. De er vokset op med hele tiden at være tæt på et andet menneske, og derfor kan det være voldsomt pludselig at stå selv. Desuden er der risiko for, at de vækker hinanden i utide. Og det er ikke godt for deres søvnkvalitet.

aug 1 coii 840x385 - Det rette udstyr til værkstedet

Er du på udkig efter en kompressor og højtryksrenser til erhvervsværkstedet eller blot til når du går og sysler i hobby-værkstedet? Hos AJ Engros finder du et godt udvalg af billige kompressorer og højtryksrensere til dit værksted, så du kan løse en bred vifte af arbejdsopgaver.

 

Kompressorer til en bred vifte af arbejdsopgaver

Et værksted uden kompressor er svært at forestille sig! En kompressor kan bruges til mange forskellige opgaver på værkstedet – både på erhvervsværkstedet, men også i hobby-værkstedet.

Hos AJ Engros finder du kompressorer til både mindre gør-det-selv-opgaver, men også til større værksteder og opgaver, som måtte kræve et højere lufttryk.

 

Hvilken kompressor skal jeg vælge?

Ved valget af kompressor er det vigtigt, du gør dig tanker om, hvilke arbejdsopgaver, du vil løse med kompressoren og hvilket lufttrykværktøj, der skal bruges sammen med kompressoren.

Faktorer, du skal være opmærksom på er f.eks. lufttrykket, værktøjet skal bruges og størrelsen på motoren og tanken på kompressoren.

 

Effektiv rengøring med højtryksrenser

Ved siden af kompressorer, tilbyder AJ Engros også billige højtryksrensere. Med en af højtryksrenserne fra AJ Engros er du klar til at klø på med rengøring af diverse udendørsarealer, der måtte samle støv og snavs, og af køretøjer. Med en højtryksrenser opnår du også en ergonomisk arbejdsstilling, hvor du arbejder effektivt.

 

Spørgsmål?

Hos AJ Engros sidder personalet klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig i hvilken kompressor, der er det rigtige valg til dit værksted, så tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål eller have brug for vejledning.