Sidebillede Ressourcer - Ressourcer

Se nærmere på fire fabelagtige hjørner på internettet, som alle indretnings- og designnørder bør kende.

HomeTime.com

Forbedringsprojekter i hjemmet kan være en tilfredsstillende hobby, og samtidigt kan det holde markedsværdien af dit hjem oppe. På Home Time, finder du en masse artikler og videoer, som hjælper dig med at vedligeholde dit hjem. Du får adgang til tips og vejledninger om stort set alle de reparations- eller installationsprojekter, du kan forestille dig.

Etsy.com

Etsys hjemmeside er en sand oase på internettet for os, der elsker indretning og design. Du kan gå på opdagelse mellem et utal af vintage og hjemmelavede genstande, som kan peppe din indretning op. Etsy.com har alt hvad du kan finde på at lede efter for at forbedre atmosfæren i dit hjem, det gælder også kunst, møbler og keramik.

TheHouseDirectory.com

Som navnet antyder, er The House Directory en enorm online markedsplads. Siden gennemsøger over 3000 hjemmesider for at hjælpe dig med at finde de perfekte møbler til dit hjem. Platformen er ekstremt brugervenlig og nem at navigere rundt på, med deres upåklageligt velorganiserede kategorier og emner.

HowToCleanAnything.com

Navnet på hjemmesiden er en præcis gengivelse af indholdet. Her får du de mest fantastiske tips og vejledninger om, hvordan du rengør ethvert værelse, enhver overflade, ethvert møbel og enhver genstand i dit hus.