pexels omar lA³pez 1182826 840x385 - Sådan finder du en god forårsjakke

Har du brug for en ny forårsjakke, men er du i tvivl om, hvad det er du skal kigge efter? Her i denne artikel, har vi samlet 3 gode råd, så du kan finde lige præcis den jakke, du går og drømmer om. 

 

Foråret er den tid på året, hvor vi går fra en kold vinter til en lun sommer. Derfor er der også brug for en jakke, som kan passe denne årstid, og til det er en forårsjakke helt perfekt. Den skal nemlig kunne passe til både vand og sol, og samtidig den mange gange skiftende vind, som foråret især er kendt for. 

 

Men hvilken jakke, er så den bedste, og hvilken jakke bør du vælge? Der findes mange forskellige jakker, med flere forskellige egenskaber – den vindtætte, den vandtætte og den vandafvisende. 

 

Den vindtætte

Vindjakken er en tynd jakke, og samtidig den jakke, der er den letteste. Den egner sig ikke til hård regn, til det er du nødt til at have en regnjakke. 

 

Den vandtætte og den vandafvisende

Der er stor forskel på den vandtætte, og den vandafvisende forårsjakke. For at jakken kan betegnes som vandtæt. kræves der et vandsøjletryk på mindst 2000 mm. En vandtæt forårsjakke, er blot i stand til at modstå en meget let regn, hvorimod den vandafvisende klarer sig bedre, når det handler om at holde vandet ude, og dermed holde dig tør på indersiden. 

 

Uanset hvilken forårsjakke, du ender med at vælge, er der en ting der er sikker. På teeshoppen.dk, finder du et stort udvalg af lækre forårsjakker – så hvad venter du på?

 

pexels pixabay 271622 840x385 - 4 ting du bør have på din terrasse

Med forårets ankomst og varmere temperaturer er der ikke længe til, at du kan sidde og nyde det godt vejr på din terrasse. Der findes ikke noget bedre end at være på terrassen. 

Men for at du kan få det maksimale ud af dette udendørsområde, er det en fordel, hvis du indretter det på bedste vis. Det kræver, at du har flere forskellige ting på terrassen. Her kan du se 4 ting, som du bør have på din terrasse.

Havemøbler

Ingen terrasse er fuldendt uden havemøbler. Med havemøbler kan du nemlig slappe af, spise og meget mere. Det er en god idé at vælge funktionelle havemøbler med flere anvendelsesmuligheder. Især hvis du har en mindre terrasse. Desuden er det en fordel med havemøbler, der er modstandsdygtige over for diverse vind og vejr.

Plantekasser og planter

Skab hygge på din terrasse med skønne plantekasser og planter. Du kan vælge alle de planter, som du bedst kan lide, og så kan du sætte dem forskellige steder på terrassen. Det vil bare gøre atmosfæren endnu skønnere.

Markise eller parasol

På en terrasse er det alfa og omega, at du kan sidde i skyggen, når du har lyst til det. Derfor kan du vælge at investere i eksempelvis en parasol eller en elektrisk markise alt efter dine ønsker og behov.

Puder og tæpper

Vil du gerne hygge dig på terrassen både morgen, eftermiddag og aften, så sørg for at der er flere puder og tæpper. Herved kan du sidde endnu mere behageligt, og hvis det bliver koldt, kan du bare finde tæpperne frem.

 

pexels engin akyurt 2531180 840x385 - Gør haven klar til sommer

Der ligger en lang mørk vintertid foran os alle. Så måske er det en idé at fordrive tiden med at gøre haven klar til sommer? Du kan allerede nu så småt starte med at planlægge, så du kan komme i gang hurtigst muligt, når foråret melder sin ankomst.

Hvad skal der ske?

Du kan starte med at overveje, hvad du har af ønsker til dit uderum og din have. Hvilke ting og planter har du brug for, så du rigtig kan nyde din have og slappe af, når solen skinner fra en blå himmel? Lav en liste med alle dine ønsker, så den er klar til brug, når du skal i gang.

Indret terrassen

Du kan også gå i gang med at kigge på, om terrassen trænger til en opdatering, eller om den skal indrettes på en helt ny måde. Har du eksempelvis mere bruge for et loungesæt end de møbler, du har i forvejen? Vil det være optimalt at kunne slappe af i en hængekøje? Hvad med grillen? Trænger den til at blive skiftet ud?

Dyrk dine egne grøntsager

Er du begyndt at få øjnene op for at dyrke dine egne grøntsager, kan du gå i gang med at undersøge, hvad et drivhus koster samt finde ud af, hvor det kan stå. Pallerammer er ligeledes en god måde, hvorpå du kan få gulerødder, rødbeder, jordbær, ærter m.m. til at gro under ordnede forhold.

Vand i haven

At have en eller anden form for vand i haven er rigtig hyggeligt. Om det er en lille sø, et springvand eller fritstående pools kommer an på dine ønsker.