pexels cottonbro 3692762 840x385 - Sådan får du et unikt køkken

Hvis du går og leger med tanken om at ændre nogle ting i dit køkken, overvejer du måske, om du skal lave nogle mere drastiske ændringer.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kræver en hel del, at renovere et køkken. Samtidig er det et af de rum, vi bruger mest i vores hus, og derfor er det også vigtigt, at køkkenet er både brugbart, stilfuldt og slidstærkt.

 

Overvej at lave et køkken, der er helt unikt 

Hvis du åbner din Instagram-app og søger på køkkener, kommer der en hel del køkkener frem. Der er alt lige fra de meget stilrene, hvide og klare køkkener, til de farverige, finurlige og ”rodede” køkkener, som nogle ville vælge at kalde det.

Det er meget forskelligt, hvad vi foretrækker i vores køkkener, men de fleste kan blive enige om, at det er fedt, hvis der er noget, som er lidt anderledes og unika. Noget der viser, at du altså selv har været inden over designmæssigt.

 

Smukke nye fliser i køkkenet 

En måde, hvorpå du forholdsvis nemt kan skabe et unikt køkken, er ved at skifte fliser i køkkenet. Det kan både gælde gulvet og bordpladerne i dit køkken.

Fliserne i køkkenet er nok det, der skaber det første og største indtryk og udtryk af dit køkken. Det er det første folk ser, når de træder ind i dit køkken.

Det er både fedt, at du kan skabe din egen stil ved at vælge nogle særlige fliser, men det er også svært, fordi der er så mange valgmuligheder.

Husk at du skal kunne se på fliserne i mange år endnu, og at det der er højeste mode lige nu, ikke nødvendigvis er det om 10 eller 15 år. Det har noget at sige, når du vælger fliser.

 

 

pan xiaozhen IYE0ImQlY90 unsplash 840x385 - Har du brug for en ekspert indenfor VVS?

Bor du i Horsens eller omegn, og har du til og med brug for en god VVS-fagmand, så har du mulighed for at kontakte Petrowsky, der tilbyder VVS i Horsens. Hos den danske VVS-installatør Petrowsky, kan du altid regne med at få den nødvendige ekspertise, når det handler om projekter indenfor VVS, ventilation og blikarbejde i Horsens.

Jo før, desto bedre

Hvad enten du har et helt nyt eller gammelt opstået problem, når det handler om VVS, så er det bedste du kan gøre for at få udbedret problemet, at kontakte en god VV-mand. Venter du med at udbedre problemet kan det i værste fald, ende med at blive en dyr omgang, som endda også kan blive mere omfattende end først antaget. Det bedste du derfor kan gøre er allerede at tage kontakten i dag.

 

Hos den danske virksomhed Petrowsky, finder du intet mindre end 50 dedikerede medarbejdere, som alle er uddannet til at hjælpe dig godt igennem ethvert projekt, stort som småt. Virksomheden så dagens lys helt tilbage i 1973, og har lige siden levet af at levere gode resultater for både private, såvel som erhvervskunder og offentlige institutioner.

 

Så leder du efter professionel VVS-hjælp i eller omkring Horsens, så er der god grund til at kontakte Petrowsky.dk. Har du allerede brug for hjælp i dag, så tøv heller ikke med at kontakte Petrowsky. Her kan du altid få et helt og aldeles uforpligtende tilbud på professionelt udført VVS-arbejde, hvis du er bosat i Horsens.

collov home design zsIx8uc EcA unsplash 840x385 - Sådan bruger du din vaskemaskine mere effektivt

Vaskemaskiner er en stor del af vores hverdag og bruges flere gange om ugen i de fleste husstande. Men ved at bruge en vaskemaskine korrekt kan du faktisk reducere mængden af energi, den bruger, hvilket fører til lavere elregninger.

Vedligehold din maskine

Sommetider er en vaskemaskine så gammel og ineffektiv, at det er bedst at udskifte den med en nyere og mere effektiv model. Dog er en konstant udskiftning af diverse apparater i dit hjem ikke den mest bæredygtige løsning.

For at holde din vaskemaskine i den bedste stand så længe som muligt skal du huske at vedligeholde den. Det første og måske mest vigtige råd er ikke at overbelaste tromlen. Det kan forårsage skader og gøre maskinen mindre effektiv.

En anden måde, at sikre en fortsat god ydelse, er ved at rengøre maskinens filter hver måned.

Tømning af lommerne på tøjet er også afgørende for at bevare din maskines effektivitet. Herved er der ikke nogen genstande, der ender med at sidde fast i afløbspumpen eller andre steder.

Start ikke en halvfyldt vaskemaskine

Fyld altid din vaskemaskine helt op med tøj. En vaskemaskine, der er halv fyldt, bruger nemlig ikke mindre strøm. Den anvendte mængde elektricitet er præcis den samme.

Derfor kan det ikke betale sig for dig at starte din vaskemaskine førend, at den er fyldt helt op. På den måde ender du nemlig ikke med at vaske mange flere gange end, hvad du egentligt har brug for.

En varm vask er ikke altid nødvendig

En varm vask bruger meget mere elektricitet sammenlignet med en kold vask. Så hvis det ikke er nødvendigt, skal du ikke vaske dit tøj på de varme indstillinger. Når det er muligt, bør du i stedet vaske dit tøj med en kold vask.

sidekix media VaGdhK kI1c unsplash 1 840x385 - Placerer du madvarerne i dit køleskab på den rigtige måde?

Køleskabe er apparater, der findes i alle køkkener i dag. Det er her, at vi placerer vores mad, så det kan holde sig frisk i længere tid. Men når du har været ude og handle, tænker du så over, hvor du placerer dine madvarer henne? Eller putter du dem bare ind i køleskabet, hvor der er plads? Rent faktisk er der en korrekt måde i forhold til, hvordan du placerer alle madvarer i dit køleskab.

Sådan skal du indrette dit køleskab

Et køleskab er typisk indrettet med både flere hylder og en eller flere grøntsagsskuffer. Her kan du se, hvordan du skal indrette dit køleskab:

  • De øverste hylder: På de øverste hylder i dit køleskab skal du placere de madvarer, du kan tage ud og spise lige med det samme. Her er der tale om alt lige fra færdigretter til mejeriprodukter såsom ost, rester fra aftensmaden eller lignende. Alle disse madvarer skal helst placere i lukkede beholdere, så de ikke spreder bakterier til resten af køleskabet.
  • De nederste hylder: På de nederste hylder skal du opbevare kød, der ikke er tilberedt, fjerkræ og fisk. Disse madvarer skal også altid puttes i beholdere med et låg, så de ikke har mulighed for at komme i kontakt med dine andre madvarer i køleskabet. Det sørger for, at du slipper for krydskontaminering.
  • Grøntsagsskuffe: I grøntsagsskuffen skal du naturligvis placere alle dine frugter og grøntsager. Her er det vigtigt, at du skyller alle frugter og grøntsager inden, at du putter dem ind i skuffen. Hvis de allerede er pakket i plastik eller i en pose, behøver du ikke gøre dette.
caroline hernandez sS3LneQqcGY unsplash 840x385 - Når børnene ikke må få fat i det

Når du får børn, bliver du pludselig opmærksom på ting, som du aldrig før havde tænkt over. Der er nødt til at ske markante ændringer både ved dig, dit hjem – og generelt bare din hverdag på alle måder.

Så længe dit barn er en baby, er der ikke så meget at bekymre sig om – men ligeså snart dit barn begynder at bevæge sig rundt, bliver det en helt anden sag. Lige pludselig kan de nemlig få fat i alt lige fra glasvaser til fars vinylplader og mors smykker, og når de bliver endnu ældre, skal du næsten være mere opmærksom.

Børn er nysgerrige, og derfor vil de ofte gerne pille ved alt, de kan få fat i – og måske endda putte det i munden.

E-cigaretter, medicin og alkohol…

Lige præcis e-cigaretter, medicin og alkohol er tre elementer, som du skal holde langt væk fra dine børn. Når du har små børn, aner de ikke, hvad det er, de er blot nysgerrige omkring det.

Derfor skal du huske at placere disse ting, hvor dine børn ikke kan nå dem, eller ikke kan få adgang til dem. Det kan for eksempel være på en høj hylde, i et aflåst skab eller skuffe – så undgår du nemlig mulige ulykker.

Især alkohol og e-cigaretter kan fås i mange sjove farver og varianter, som ser endnu mere spændende ud for et lille barn, der ikke aner, hvad det er. Hvis du for eksempel benytter dig af e-væsker fra Twelve Monkeys, kan du have små flasker stående, som sagtens kan forveksles med legetøj. Derfor er det en nødvendighed at gennemgå hjemmet og finde mulige opbevaringsløsninger, inden dit barn begynder at bevæge sig rundt.

jumpstory download20200527 064449 840x385 - Emhætter til alle størrelser køkkener

I dag findes der mange forskellige emhætter på markedet, som alle kommer med hver deres smarte funktioner og egenskaber. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en ny emhætte til dit køkken.

Få hjælp til valg af en ny emhætte

Det kan virke uoverskueligt at finde den helt rigtige emhætte. Det er derfor en god idé at overveje dine krav og ønsker til en ny emhætte. Det kan eksempelvis være, at det vigtigste for dig er designet, mens det for andre er selve modellen eller sugekraften, der er det essentielle.

Det kan også være, at du har et specifikt budget, som du meget gerne vil overholde uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Hvis du har brug for hjælp eller gode råd til at vælge en emhætte, tilbyder Elsalg.dk, at du kan få professionel rådgivning inden dit køb. Herved kan du nemmere beslutte, om du skal vælge den ene eller den anden model til dit køkken.

Stort udvalg af emhætter

Hos Elsalg.dk finder du et stort udvalg af emhætter fra kendte mærker, så du kan vælge netop den model, der har de funktioner, du ønsker. Emhætter kommer i mange varianter med forskellige designs, så der er noget for enhver smag. Uanset om du har et stort eller et lille køkken, finder du en model, der passer til netop dit hjem, som du bliver glad for i mange år frem i tiden.