Sådan finder du en god forårsjakke

pexels omar lA³pez 1182826 840x385 - Sådan finder du en god forårsjakke

Sponsoreret

Har du brug for en ny forårsjakke, men er du i tvivl om, hvad det er du skal kigge efter? Her i denne artikel, har vi samlet 3 gode råd, så du kan finde lige præcis den jakke, du går og drømmer om. 

 

Foråret er den tid på året, hvor vi går fra en kold vinter til en lun sommer. Derfor er der også brug for en jakke, som kan passe denne årstid, og til det er en forårsjakke helt perfekt. Den skal nemlig kunne passe til både vand og sol, og samtidig den mange gange skiftende vind, som foråret især er kendt for. 

 

Men hvilken jakke, er så den bedste, og hvilken jakke bør du vælge? Der findes mange forskellige jakker, med flere forskellige egenskaber – den vindtætte, den vandtætte og den vandafvisende. 

 

Den vindtætte

Vindjakken er en tynd jakke, og samtidig den jakke, der er den letteste. Den egner sig ikke til hård regn, til det er du nødt til at have en regnjakke. 

 

Den vandtætte og den vandafvisende

Der er stor forskel på den vandtætte, og den vandafvisende forårsjakke. For at jakken kan betegnes som vandtæt. kræves der et vandsøjletryk på mindst 2000 mm. En vandtæt forårsjakke, er blot i stand til at modstå en meget let regn, hvorimod den vandafvisende klarer sig bedre, når det handler om at holde vandet ude, og dermed holde dig tør på indersiden. 

 

Uanset hvilken forårsjakke, du ender med at vælge, er der en ting der er sikker. På teeshoppen.dk, finder du et stort udvalg af lækre forårsjakker – så hvad venter du på?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.