Sådan dækker du et hyggeligt julebord

pexels picjumbocom 196648 840x385 - Sådan dækker du et hyggeligt julebord

Sponsoreret

Juleaften nærmer sig, og det gør alle julefrokosterne også. Ikke nok med at du skal pakke gaver ind, lave mad og så videre, skal du også dække et hyggeligt julebord. Men det er ikke sikkert, at du har styr på, hvordan et julebord skal dækkes. Her kan du få hjælp til, hvordan du blandt andet kan dække dit julebord.

En juledug sætter stemningen

En juledug bliver ikke brugt særlig meget. Derfor er der også mange mennesker, der ikke gider at bruge penge på at købe en flot juledug. Det er ærgerligt, da sådan en dug er med til at skabe den helt rigtige julestemning rundt om bordet. Du kan vælge mellem et hav af skønne juleduge med alt lige fra nisser til julemænd, gran, lys, stjerner m.m. Derudover kan du vælge at bruge en simpel juledug i farven rød.

Få julestellet på bordet

Hvis du ønsker at dække et vaskeægte julebord, bør du sætte julestel på bordet. Selvfølgelig kan du altid bruge en paptallerken med julemotiver. Men du kan også investere i et lækkert Bjørn Wiinblad julestel. Ydermere kan du placere guldbestik ved siden af julestellet. Det vil klart gøre dit bord til et eventyrligt julebord. 

Brug matchende juleservietter

Skal dit julebord være rigtig fint, bør du bruge stofservietter, der passer til din juledug og til dit julestel. Har du ikke nogen passende stofservietter, kan du altid vælge at bruge almindelige servietter. Det vigtigste er blot, at servietterne går godt i spænd med resten af julebordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.