Værd at vide om Bobles

baby 641x385 - Værd at vide om Bobles

Sponsoreret

I dag er det blevet yderst populært med diverse boblesting i mange børnefamiliers hjem. Ting fra Bobles er nemlig med til at styrke et barns motorik op gennem barnets opvækst. Har du også bemærket disse skønne produkter, og har du fået lyst til at vide mere om dem? Så læs med videre her og lær mere om Bobles.

Hvad er Bobles?

Bobles er en serie af multifunktionelle tumlemøbler. De er hver især designet til at motivere børn til at bevæge sig. Alle møblerne er motorisk stimulerende, og så lægger de op til en masse forskellig leg. Der findes Bobles til flere forskellige aldersgrupper.

Hvor kommer Bobles fra?

Bobles er et dansk brand, der startede i 2006. Det var sammen med sin søster, at Bolette Blædel grundlagde virksomheden. Idéen kom til Bolette, da hun var på barsel og syntes, at hun manglede funktionelle børnemøbler. Produkter fra Bobles er skabt på baggrund af leg og læring med et ønske om, at barnet får brugt sin fantasi og udviklet sine motoriske evner.

Hvad er Bobles fremstillet af?

Alt Bobles er fremstillet i kraftigt og fast EVA-skum. De indeholder hverken phtalater eller farlige giftstoffer, så de er sikre for børn at bruge. Derudover er alle produkter testet af børn, inden de sendes ud på markedet. 

Sidst men ikke mindst er produkterne nemme at gøre rene. Det er ligeledes værd at vide, at produkterne rent faktisk er blevet færdiggjort i hånden. Det betyder, at størrelserne kan variere en lille smule selvom, at der er tale om de samme produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.