Vælg den rette sengestørrelse til dit soveværelse

dec3 1 840x385 - Vælg den rette sengestørrelse til dit soveværelse

Sponsoreret

At købe en seng uden at tage højde for dit soveværelses størrelse er aldrig en god idé. Det kan nemlig ende med, at du slet ikke har plads til sengen, eller at du køber en seng, der er meget mindre, end hvad du egentligt har plads til.

Forestil dig frustrationen og skuffelsen over at have købt en ny seng kun for at finde ud af, at størrelsen er alt for stor og efterlader lidt eller ingen plads til et natbord, en kommode eller et garderobeskab.

Det samme gælder for en seng, der er alt for lille i forhold til rummets størrelse, hvilket giver en kold og tom følelse. Her er et par enkle retningslinjer, der hjælper dig med at vælge en seng i den helt rette størrelse.

Opmåling af soveværelse og seng
Inden du køber en ny seng, skal du først og fremmest finde ud af, om du skal have en dobbeltseng eller en enkeltseng. Herefter kan du gå i gang med at kigge på de forskellige størrelser ud fra, om du har valgt den ene eller den anden mulighed.

Til at starte med er det en fordel at måle dit soveværelse i forhold til, hvor sengen skal placeres henne. Dette giver dig en idé om, hvor stor din nye seng skal være. Du kan nu tage et kig på de forskellige sengestørrelser og vælge en størrelse ud fra, hvor meget plads der er til sengen.

Du finder senge i alt lige fra 80 x 200 centimeter og helt op til 210 x 210 centimeter. Er du på udkig efter den helt rette størrelse seng til dit soveværelse, kan du tage et kig og finde en ny seng her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.