Tips til valg af barstol

roberto nickson lsJJRJ2I4CY unsplash 840x385 - Tips til valg af barstol

Sponsoreret

Barstole er ikke længere kun populære i hjemmebaren. De har også fundet vej til køkkenet og andre steder, fordi de passer godt ind i en moderne boligindretning. Det er dog vigtigt at være på forkant med forskellige ting i forbindelse med køb af en barstol, således at det bliver det helt rigtige køb, du foretager.

Hvilken højde skal barstolen have?

For at finde frem til den helt rigtige højde på din barstol kan du bruge denne tommelfingerregel. Tommelfingerreglen går ud på, at der skal være 30 cm. forskel på sædehøjden og bordet. Det vil sige, hvis dit bord er 105 cm., skal barstolens sædehøjde være på 75 cm.

Hvilken type sæde skal din barstol have?

Der findes mange forskellige slags sæder på de enkelte barstole. Tænk derfor over, hvordan du gerne vil have, at sædet skal være. Skal det være et sæde af træ, plast eller et blødere sæde.

Hvis du vælger et blødt sæde, skal du være opmærksom på dette, når du skal vælge stolehøjden. Et blødt sæde synker ofte cirka 3 cm., når du sidder på det.

Hvilken type gulv skal barstolen stå på?

En barstols ben kan være lavet af vidt forskellige materialer. Hvis du eksempelvis har et trægulv eller et poleret gulv, er det fordelagtigt at tilkøbe filtpuder og sætte under stolens ben, så dit gulv ikke bliver beskadiget.

Hvilken type materiale skal din barstol være lavet af?

Du kan finde barstole i både træ, metal og plast. Hvilket materiale du skal vælge, er op til dig og dine ønsker og behov. Der findes et hav af designs, når det kommer til barstole. Derfor kan du vælge lige præcis den, der passer godt ind i din indretningsstil.

Du kan finde et stort udvalg af barstole her: https://www.tendensshop.dk/moebler/stole/barstole.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.