Sådan vælger du den perfekte billedramme til dit billede

kam idris kyt0PkBSCNQ unsplash 840x385 - Sådan vælger du den perfekte billedramme til dit billede

Sponsoreret

Hvis der ikke hænger noget på dine vægge, er det på tide, at du dekorerer dem en smule. Det gør nemlig bare et hjem mere personligt, når der hænger noget på væggene.

Du kan dekorere dine vægge på mange forskellige måder. Det kommer helt an på dine ønsker. Eksempelvis kan du vælge at lave en væg, der er fyldt med billedrammer og flotte billeder. Men hvordan finder du så de perfekte billedrammer til dine billeder?

Gode råd til valg af billedramme

Der er flere ting, du bør vide, inden du giver dig i kast med at købe en enkelt eller flere billedrammer til dine billeder. Først og fremmest skal du selvfølgelig vælge den korrekte størrelse. Du kan købe billedrammer i et utal af størrelser, så du kan med garanti finde den rette størrelse til dit billede. Når du har fundet frem til størrelsen, er det værd at have disse gode råd in mente:

  • Skal du indramme et simpelt og afdæmpet billede, er det en fordel at vælge en ramme i en lys farve. Er billedet mere elegant og fint, så bør du kigge efter en ramme i en mørk farve.
  • Gå udelukkende efter billedrammer, der passer til din eksisterende indretning. Dette er langt vigtigere end at vælge en ramme, som matcher dit billede. 
  • Det er en fordel at vælge billedrammer, som ikke er i samme nuance som farven på dine vægge. Det gør nemlig, at dit billede bliver langt mere iøjnefaldende.
  • Ved valg af rammens farve bør du prøve at gå efter at matche billedets helt generelle nuance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.