Sådan børnesikrer du din bolig

Screenshot 20 642x385 - Sådan børnesikrer du din bolig

Sponsoreret

Er der kommet børn i huset? Det er bare skønt. Men der er også mange farer rundt omkring i en bolig for det helt lille barn. Derfor er det en god idé, at du går i gang med at børnesikre dit hjem på bedst mulige vis. Her finder du gode råd i forhold til, hvordan du kan børnesikre dit hjem.

Ud med levende lys og ind med LED-lys

Der er ikke noget mere hyggeligt end at have en masse stearinlys tændt, når det er mørkt udenfor. Dog er det ikke så smart med levende lys, når der er et lille barn, der kan stå op ved sofabordet og nå de tændte stearinlys. 

Derfor bør du fjerne de stearinlys, der er inden for dit barns rækkevidde. Men det betyder ikke, at du ikke længere kan hygge med lys. Du skal blot begynde at bruge LED lys i stedet.

Afskærm trapper og brændeovne med et gitter

Der skal ikke kigges væk i mange sekunder, når det lille barn er begyndt at kravle. Barnet kommer hurtigere fra et sted til et andet, end du tror. Typisk virker trapper som lidt af en magnet på de helt små børn. Du bør altså sikre alle dine trapper både oppe og nede med et børnegitter således, at det er umuligt for barnet at kravle på dem.

Har du en brændeovn, bør du ligeledes anskaffe et gitter, der kan være rundt om denne. Det er umuligt at holde øje med den lille hele tiden, så han eller hun ikke rører ved brændeovnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.