Kreative skabsløsninger til skoler og institutioner

nov1 840x385 - Kreative skabsløsninger til skoler og institutioner

Sponsoreret

Egentlig er et skab jo bare et skab. Et skab skal i al sin enkelthed kunne opbevare bøger, penalhus og forskellige mapper. Men med de smarte taskeskabe og lockers fra Kolon Total Inventar, er et skab ikke bare et skab, se mere her. Det er en nødvendig opbevaringsløsning, som laves efter specifikke størrelser og mål. Kolon Total Inventar udvikler kvalitetsskabe med fokus på at hvert enkelt skab skal være indeklimavenligt og tilmed vedligeholdelsesfrit.

Hos Kolon Total Inventar bliver der lagt stor vægt på at kvaliteten af hvert skab er helt i top. Der stilles høje krav til materialevalg, holdbarhed og brugbarhed. Der bliver heller aldrig gået på kompromis når det kommer til designet af hvert enkelt skab.

Hos Kolon Total Inventar bliver der altid taget højde for kundens unikke ønsker. Der bliver også taget højde for det behov som skal dækkes hos den enkelte kunde. Når Kolon Total Inventar kender til disse forskellige faktorer kan de begynde at designe unikke skabe som matcher den enkelte kundes specielle behov og ønsker.

Hos Kolon Total Inventar leveres skabe med eller uden lås. Dette leveres alt efter kundens ønsker, ligesom de også leverer skabe i forskellige mål og dybder. Bestiller man skabe med lås kan der vælges mellem Ruko- eller kodelås.

Ønsker man som kunde lidt mere farverige og anderledes skabe end dem vi er vant til at se på, kan de leveres med påklistrede folier. Folierne kan laves i forskellige farver. Farverne kan hjælpe til med at det er hurtigere at se hvor ens skab. Samtidigt kan de farverige skabe lysne op i et ellers lidt kedeligt rum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.