Indret kontoret med produkter fra Refurb

dec2 840x385 - Indret kontoret med produkter fra Refurb

Sponsoreret

Nye computere, nye kontormøbler, kontorstole osv? Det kan godt være en dyr affære at indrette hjemmekontoret, så det både er flot, smart og indbydende at se på. Hos Uniprint.dk finder du blandt andet de smarte computere fra Refurb. En computer som kan være med til at spare dig for den helt store udskrivning i din indretning af det nye kontor.

Refurb er et computer-koncept, hvor man kan købe og gengbruge elektronik, som ikke fejler noget. Hver enkelt Refurb computer er renoveret og blevet opdateret med det nyeste software. Blandt de mange Refurb computere kan nævnes Lenovo, HP, Dell og Acer. Alle computere er af høj kvalitet, og er særligt udvalgt på baggrund af egenskaber og særlige specifikationer.

Skru ned for forbruget

Ved at anvende en Refurb computer er man med til at reducere det store forbrug af nye maskiner og teknologi, netop fordi en computer fra Refurb er genbrug. Faktisk kan du spare op til 50% på en Refurb computer i forhold til en helt ny computer. Det er selvfølgelig godt for din pengepung, men også godt for miljøet og din gode samvittighed.

Hos Uniprint.dk kan du finde en lang række forskellige Refurb produkter. Det er nemlig ikke kun computere, du her kan finde. Blandt de mange produkter findes også mobiler, skærme, PC og gaming udstyr. Alt sammen til fordel for dig, din pengepung og for miljøet.

Med Refurb produkterne kan du nemt indrette dit nye kontor, så det både bliver smart og med det udstyr, som har den nyeste software installeret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.