Det rette udstyr til værkstedet

aug 1 coii 840x385 - Det rette udstyr til værkstedet

Sponsoreret

Er du på udkig efter en kompressor og højtryksrenser til erhvervsværkstedet eller blot til når du går og sysler i hobby-værkstedet? Hos AJ Engros finder du et godt udvalg af billige kompressorer og højtryksrensere til dit værksted, så du kan løse en bred vifte af arbejdsopgaver.

 

Kompressorer til en bred vifte af arbejdsopgaver

Et værksted uden kompressor er svært at forestille sig! En kompressor kan bruges til mange forskellige opgaver på værkstedet – både på erhvervsværkstedet, men også i hobby-værkstedet.

Hos AJ Engros finder du kompressorer til både mindre gør-det-selv-opgaver, men også til større værksteder og opgaver, som måtte kræve et højere lufttryk.

 

Hvilken kompressor skal jeg vælge?

Ved valget af kompressor er det vigtigt, du gør dig tanker om, hvilke arbejdsopgaver, du vil løse med kompressoren og hvilket lufttrykværktøj, der skal bruges sammen med kompressoren.

Faktorer, du skal være opmærksom på er f.eks. lufttrykket, værktøjet skal bruges og størrelsen på motoren og tanken på kompressoren.

 

Effektiv rengøring med højtryksrenser

Ved siden af kompressorer, tilbyder AJ Engros også billige højtryksrensere. Med en af højtryksrenserne fra AJ Engros er du klar til at klø på med rengøring af diverse udendørsarealer, der måtte samle støv og snavs, og af køretøjer. Med en højtryksrenser opnår du også en ergonomisk arbejdsstilling, hvor du arbejder effektivt.

 

Spørgsmål?

Hos AJ Engros sidder personalet klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig i hvilken kompressor, der er det rigtige valg til dit værksted, så tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål eller have brug for vejledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.