Derfor er hængekøjen et genialt “møbel”

toa heftiba 9GFyyS Rl2M unsplash 840x385 - Derfor er hængekøjen et genialt "møbel"

Sponsoreret

For mange hører hængekøjen til syd på under en svajende palme – og sandt nok, så gør den det super godt i netop den situation. Men har du nogensinde overvejet, om ikke en hængekøje også kunne være super at bruge herhjemme? Det bliver ikke skyggen af en palme, men nok nærmere under havens gamle bøgetræ, hvilket også har sin særlige charme. Hos Brugskunst.dk finder du et kæmpe udvalg af hængekøjer!

Opdater dine uderum med en hængekøje

Hængekøjer først og fremmest til udendørs på terrassen eller i haven, og det er da også her langt de fleste nyder en vuggende lur midt på dagen eller en god bog. Køjen kan hænges op mellem to træer, i et stativ som er lavet til formålet eller i en anden holdbar konstellation. Hos Brugskunst.dk finder du alverdens typer, så her kan du med sikkerhed finde en, der passer hjem til dig.

  • hængekøjer med stativ
  • hængestole m. net eller stof
  • hængekøjer med træstok
  • hængekøjer med net

Brug hængekøjen indendøre

Selvom en hængekøje typisk bruges udendøre i haven eller på terrassen, hvor der er plads til den, så er der ikke noget i vejen for, at den kan hænge inde. Har du et rum, hvor den vil passe perfekt ind – såsom et stort børneværelse eller udestue – så findes der også typer, der kan bruges hertil. Indendøre er det også populære at hænge en hængestol op, da denne fylder mindre i rummet. En stol er til gengæld skøn at sidde og slænge sig i, imens man nyder en kop kaffe eller læser godnathistorie.

Hvor skal din hængekøje- eller stol op?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.