3D print er ikke kun en sjov gadget

pexels daniel smyth 8865186 840x385 - 3D print er ikke kun en sjov gadget

Sponsoreret

For mange mennesker er en 3D printer, ofte forbundet med at printe en masse sjove hjemmelavede prototyper, og en gadget som mange ser som en maskine, der mere eller mindre bare er til for sjov. Men rent faktisk er 3D printeren et efterhånden ganske uundværligt stykke “legetøj”, der mange gange bliver brugt i både medicinal- og byggeindustrien. Dermed sagt er 3D printeren, og alt hvad der har med den nye teknologi at gøre, en maskine der er kommet for at blive. 

 

Skal du bruge en 3D printer, kan du med fordel gå efter en printer fra creality. Der findes en masse forskellige modeller, der blandt andet er produceret af en række forskellige professionelle forskere og dygtige ingeniører. 

 

3D print er fremtiden

At printe i 3D er blevet ganske populært, ikke kun rundt omkring på hobbyplan, men også når det kommer til industrien. Her bruges den i høj grad til print af både knogler og forskellige proteser, og i byggeindustrien bruges den til at bygge store betonblokke. 

 

Her er nogle af de materialer en 3D printer kan arbejde med: 

 

  • Plast
  • Gips
  • Resin-print
  • Metal

 

Sådan kommer du i gang med at printe i 3D

Vil du gerne prøve kræfter af med at printe i 3D, og vil du gerne have muligheden for at printe forskellige prototyper, skulpturer og modeller? Der findes en masse guides og en masse informationer omkring 3D online, som du bør sætte dig grundigt ind i, før du går i gang med at printe. Det handler nemlig først og fremmest om at vide hvad dit behov er, for at opnå succes med dit 3D print. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.